Университетският център за млади учени, докторанти и постдокторанти Academia Iuventutis

· · ·

„ЗАКУСКА В ТИФАНИ“ 

Драматичен театър – Пловдив

17 октомври 2020 г. 

На 17 октомври 2020 г. Университетският център за млади учени, докторанти и постдокторанти Academia Iuventutis към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ покани своите колеги в Драматичен театър – Пловдив на предпремиерата на постановката „Закуска в Тифани“.  

Голямата зала на театъра се изпълни с гости от всички факултети на Пловдивския университет – млади учени, докторанти и постдокторанти, специално отличени от лекторите и научните им ръководители, представители на деканатите и на ректорското ръководство.      

Спектакълът, останал верен на класическия роман на Труман Капоти, очарова всички с високото майсторство на актьорите и с великолепната режисура на Д. Добрева, която провокира въображението на зрителите. И нищо чудно, че на коктейла след постановката, с чаша вино в ръка, всеки развълнувано бързаше да сподели с останалите своята емоция от преживяното.    

Academia Iuventutis изказва сърдечни благодарности на директора на Драматичен театър – Пловдив, г-н Кръстьо Кръстев, за предоставената възможност!

Снимки от събитието можете да намерите в нашата ГАЛЕРИЯ.